Granit Negru

Scurt Istoric

Granit Negru a pornit din dorința de a oferi produse și servicii premium pentru un domeniu în care la acea vreme era abia la începutul perioadei granitului.

Am început într-un spațiu mic, dar cu dorința de a furniza altfel de monumente funerare, cu altă optică și am reușit să ne ramarcăm prin seriozitate, servicii calitative, respect față de clienți și implicit grijă față de emoțiile ce le poartă aceștia pentru cei iubiți care au trecut din lumea aceasta.

Nu a durat mult să fim remarcați. Calitatea întotdeauna atrage, așa că am crescut sănătos și odată cu creșterea a crescut si satisfacția clienților și recomandările acestora către cunoscuți.

 

Granit Negru a crescut sănătos pe baza mulțumirii clienților și a avut nevoie de o casă mai mare. În acest mod am ajuns să ne mutăm la intrarea în oraș, în Târnava, unde spațiul era mai generos cu noi.

Au urmat investiții după investiții în resurse materiale în mijloace tehnice și utilaje dar și în profesioniștii angajați cu care putem executa și cele mai ambițioase proiecte în domeniu.

Acum compania și echipa Granit Negru e una recunoscută la nivel național și de aceea a fost natural să facem un pas mai departe spre extindere. Am început deci partea de distribuție la nivel național prin flota proprie.

Și nu ne oprim aici. Avem planificate investiții noi în domeniul granitului prin care vom mări gama de servicii dar și portofoliul de produse.

 

Locații GRANIT NEGRU

Mediaș (sediu)

Loc: Târnava
Punct reper: Intrarea in Mediaș dinspre Sibiu

Telefon: 0753 066-432

Email: info@granitnegru.ro

SIBIU

Loc: Sibiu Str. Grigore Ionescu
Punct reper: Ieșirea spre Cisnădie

Telefon: 0753 066-432

Email: info@granitnegru.ro